Welkom!

De Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven is sinds 1998 gevestigd in Budel. De podotherapiepraktijk is een allround praktijk, waar u terecht kunt voor het laten behandelen van voet- knie- heup en rugklachten of klachten die ontstaan uit het niet goed functioneren van de voeten. Ook als u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid door voetklachten kan een bezoek aan aan de praktijk wenselijk zijn. Maar ook sporters, kinderen, mensen met reuma of diabetes mellitus met voetklachten kunnen bij mij terecht.

Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. 
Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creëren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Nieuws

Voetentip van de week

Blaren

Een blaar is een met vocht gevulde holte in de huid. Blaren ontstaan wanneer één van de diepere lagen van de huid beschadigd raakt, zodat er zich vocht onder kan ophopen. De meest bekende oorzaak is een combinatie van druk en wrijving die optreedt in niet perfect passende schoenen tijdens een lange wandeling of tijdens hardlopen.

Een gesloten blaar verdwijnt vanzelf. Indien een blaar echter door zijn grootte of ligging erg veel last veroorzaakt kan het nodig zijn een blaar te openen met een steriele naald. Daarna moet de blaar steriel worden verbonden.

Meer voetentips >>>

Afspraakservice

Via de website kunt u 24 uur per dag een afspraak maken. U kunt aangeven wanneer het voor u het beste gelegen komt en ik neem contact met u op met een voorstel voor een dag en tijd. >>>

Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk om een aantal gegevens mee te nemen. >>>