Welkom!

De Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven is sinds 1998 gevestigd in Budel. De podotherapiepraktijk is een allround praktijk, waar u terecht kunt voor het laten behandelen van voet- knie- heup en rugklachten of klachten die ontstaan uit het niet goed functioneren van de voeten. Ook als u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid door voetklachten kan een bezoek aan aan de praktijk wenselijk zijn. Maar ook sporters, kinderen, mensen met reuma of diabetes mellitus met voetklachten kunnen bij mij terecht.

Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. 
Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creŽren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Nieuws

Voetentip van de week

Schimmelnagels voorkomen

U kunt er zelf veel aan doen om schimmelnagels te voorkomen:

  • Droog uw voeten altijd zorgvuldig af.
  • Draag bij warm weer dunne sokken of kousen van katoen en luchtig schoeisel om transpiratie te voorkomen. Een broeierig klimaat rondom uw voeten is bevorderlijk voor schimmelgroei.
  • Gebruik niet te veel zeep, en spoel zeepresten goed af.
  • Draag slippers in het zwembad de sporthal en de sauna. Loop daar nooit op blote voeten!

Meer voetentips >>>

Afspraakservice

Via de website kunt u 24 uur per dag een afspraak maken. U kunt aangeven wanneer het voor u het beste gelegen komt en ik neem contact met u op met een voorstel voor een dag en tijd. >>>

Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk om een aantal gegevens mee te nemen. >>>