Welkom!

De Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven is sinds 1998 gevestigd in Budel. De podotherapiepraktijk is een allround praktijk, waar u terecht kunt voor het laten behandelen van voet- knie- heup en rugklachten of klachten die ontstaan uit het niet goed functioneren van de voeten. Ook als u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid door voetklachten kan een bezoek aan aan de praktijk wenselijk zijn. Maar ook sporters, kinderen, mensen met reuma of diabetes mellitus met voetklachten kunnen bij mij terecht.

Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. 
Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creŰren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Nieuws

Voetentip van de week

Ingegroeide teennagels

Wanneer de teen rood ziet, pijn doet aan de nagel en er pus uitkomt is de nagel ontstoken. Sokken en schoenen kan men nauwelijks meer aan de voet verdragen. Het komt het meeste voor bij jongens in de puberteit en bij mannen en is zeer pijnlijk!

Oorzaken voor ingegroeide nagels zijn:

  • Verkeerd knippen van de nagel.
  • Het regelmatig stoten en te krap schoeisel.
  • De nagel te kort knippen en de hoeken te erg afronden.

De kans op ingroeien wordt vergroot bij:

  • Bolle nagels, deze kunnen makkelijker ge´rriteerd raken door druk van buitenaf.
  • Sokken en elastieke kousen kunnen dit probleem verergeren.
  • Tenen die extreem dicht bij elkaar staan. Door de grote druk kan de nagel een andere vorm aannemen.

Meer voetentips >>>

Afspraakservice

Via de website kunt u 24 uur per dag een afspraak maken. U kunt aangeven wanneer het voor u het beste gelegen komt en ik neem contact met u op met een voorstel voor een dag en tijd. >>>

Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk om een aantal gegevens mee te nemen. >>>