Welkom!

De Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven is sinds 1998 gevestigd in Budel. De podotherapiepraktijk is een allround praktijk, waar u terecht kunt voor het laten behandelen van voet- knie- heup en rugklachten of klachten die ontstaan uit het niet goed functioneren van de voeten. Ook als u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid door voetklachten kan een bezoek aan aan de praktijk wenselijk zijn. Maar ook sporters, kinderen, mensen met reuma of diabetes mellitus met voetklachten kunnen bij mij terecht.

Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. 
Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Nieuws

Voetentip van de week

De kindervoet

Vanaf 6 7 jaar behoren de benen en voeten recht te staan. Wanneer een kind regelmatig struikelt of omzwikt met de voeten zijn dit vaak tekenen dat de voeten doorgezakt zijn. In dit geval is correctie aan te bevelen gezien de voeten van kinderen nog goed te corrigeren zijn.

Hier volgen twee oefeningen om de been- en voetspieren sterker te maken:

  • Ga op 1 been staan en houd dit zo lang mogelijk vol (rechts en links afwisselen).
  • Hinkelen (rechts en links afwisselen).

Meer voetentips >>>

Afspraakservice

Via de website kunt u 24 uur per dag een afspraak maken. U kunt aangeven wanneer het voor u het beste gelegen komt en ik neem contact met u op met een voorstel voor een dag en tijd. >>>

Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk om een aantal gegevens mee te nemen. >>>