Welkom!

De Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven is sinds 1998 gevestigd in Budel. De podotherapiepraktijk is een allround praktijk, waar u terecht kunt voor het laten behandelen van voet- knie- heup en rugklachten of klachten die ontstaan uit het niet goed functioneren van de voeten. Ook als u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid door voetklachten kan een bezoek aan aan de praktijk wenselijk zijn. Maar ook sporters, kinderen, mensen met reuma of diabetes mellitus met voetklachten kunnen bij mij terecht.

Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel.
Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creëren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Afspraakservice

Afspraakservice

Via de website kunt u 24 uur per dag een afspraak maken. U kunt aangeven wanneer het voor u het beste gelegen komt en ik neem contact met u op met een voorstel voor een dag en tijd.

Eerste bezoek

Eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk om een aantal gegevens mee te nemen.

Voetentips

Voetentips

Bekijk mijn voetentips om uw voeten in topvorm te houden!

Lockdown: De praktijk blijft open

Tijdens de lockdown van 15 december tot en met 19 januari blijft de praktijk open voor het maken van afspraken. Podotherapie is een contactberoep dat door de overheid als medisch noodzakelijk gezien wordt. U kunt dus een afspraak maken via: de Afspraakservice op de website, of telefonisch: 0495-430560.

De praktijk mag weer open!

Er is groen licht gekomen van het RIVM en het Ministerie van VWS om podotherapeutische zorg weer verantwoord en veilig op te gaan schalen. Natuurlijk wel met gepaste voorzorgsmaatregelen om zo veilig en verantwoord mogelijk te werken.   Maatregelen Ik heb de afgelopen weken ervoor gezorgd dat er op een veilige manier behandeld kan worden

Bedrijfshulpverlening

Onlangs heb ik de cursus bedrijfshulpverlening (BHV) gevolgd in Eindhoven. De volgende onderwerpen kwamen aan bod: reanimatie (inclusief AED), stabiele zijligging, verbandleer, brand en ontruiming. Op deze manier zijn u en ik veilig in de praktijk.

Nieuw paar zolen bestellen

Door de coronacrisis moeten we fysiek contact zo veel mogelijk vermijden. Heeft u al zolen van mij of wilt u graag een extra paar zolen bestellen dan kunt u een mailtje sturen naar info@podotherapie-geven.nl. Ik zal dan een paar nieuwe zolen voor u maken. Als ze klaar zijn zal ik ze als extra service bij

Coronavirus: afspraak (maken)

Het is belangrijk dat we allemaal onze uiterste best doen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Aangezien ik veel werk met patiënten die onder de risicogroep (ouderen, diabetes patiënten, mensen met hart- en longproblemen) vallen heb ik besloten om behandelingen die niet strikt noodzakelijk zijn uit te stellen. Ik zal daarvoor contact met

De praktijk is aangesloten op ZorgDomein

Sinds begin 2018 is de praktijk aangesloten op ZorgDomein. Hierdoor kan ik op een veilige manier verwijzingen ontvangen van (huis)artsen. Via ZorgDomein blijft uw privacy gegarandeerd, terwijl dat ik altijd de juiste gegevens ontvang. Ook is het mogelijk om op een veilige manier te communiceren met deze verwijzers en andere (para)medici.  

Laat je zolen tijdig controleren!

Veel mensen dragen zolen. Zolen hebben niet het eeuwige leven. Gemiddeld genomen gaan zolen zo’n twee a drie jaar mee, maar het is goed om ze jaarlijks te laten controleren.